Hüdâyi Bağışçı Hattı

Yurt dışı kurban, eğitim, mescit, zekât, erzak vb bağışlarınız için
0532 691 48 32 özel hattımızdan bizi direkt arayabilirsiniz.

Adak Kurbanı (Yurtdışı) - Bağış Sepeti
Adak Kurbanı (Yurtdışı)

Kurban Bağışı - Adak Kurbanı (Yurtdışı)

Adak, akika ve nafile niyetiyle vakfımıza bağışlanan kurbanlar vekalet usulüyle kesilmektedir. Kesilen kurban etlerinin bir kısmı ihtiyaç sahiplerine, dul-yetim ve engelli ailelere dağıtılmakta bir kısmı da aşevlerinde ve Kur’an kursları, medreseler, yetimhaneler ve yurtlarda okuyan talebelerin yemeklerinde kullanılarak değerlendirilmektedir.

Yurt dışı adak kurban bedeli 850 TL (120 Euro - 140 Dolar) olup kurbanlar, Afganistan, Arnavutluk, Azerbaycan, Burkina Faso, Fildişi Sahili, Gürcistan (Ahıska), Kamerun, Kosova, Makedonya, Mali, Nijer, Sudan, Tanzanya, Uganda  gibi faaliyet gösterdiğimiz muhtelif ülkelerde kesilmektedir. Kesim süresi ilgili ülkelerdeki eğitim vd. faaliyetlerimizin de yoğunluğuna göre 1 ila 4 haftalık bir süre içerisinde gerçekleşmekte ve “kesim yapıldı” bilgisi bağış sahiplerine kısa mesajla bildirilmektedir.

Yurt içi adak kurban bedeli kurbanlıkların büyüklüğüne göre 1000 TL ile 2000  TL arasında değişmektedir. Yurt içi adak kurbanlar Üsküdar merkezimizde küçükbaş olarak, yurt dışı adak kurbanlar ise faaliyetler gösterdiğimiz ülkelerde büyükbaş kurbanda bir hisse olarak kesilmektedir.

Yurt İçi Adak Kurban İrtibat: 0216 341 05 97

Yurt Dışı Adak Kurban İrtibat: 0216 428 39 60

Havale veya EFT yaparken “Yurt İçi Kurban” veya “Yurt Dışı Kurban” başlığını seçtikten sonra açıklamaya telefon numaranızı ve vekaleti veriyorum yazarak bağışınızı ulaştırabilirsiniz.

Banka hesap numaralarımız için tıklayınız...

Online bağış üzerinden kredi kartıyla ödemek için tıklayınız...

adak-kurban-bagis-1