Eğitim Bağışı - Bağış Sepeti
Eğitim Bağışı

Genel Bağış - Eğitim Bağışı

Vakfımız, fakir ve muhtaç öğrencilere yönelik bugüne kadar gerçekleştirdiği burs ve erzak yardımlarıyla onbinlerce gencimizin elinden tutmuş ve kendilerini milletimizin hizmetine yönlendirmiştir.

Vakfımız, müesseselerinde kalan ihtiyaç sahibi Ortaöğrenim, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerine seviyelerine göre burs yardımında bulunmaktadır. İlim ve irfan yolculuğunda maddi sorunlarla karşılaşan öğrencilerimiz, verilen burs ve erzak yardımlarıyla tahsil hayatlarına devam etmektedir.

serbest-bagis-1