KREDİ KARTLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun (BDDK) 27 Ekim 2016 tarihinde iletilen talimatı gereği, kart hamillerinin açıkça talebinin bulunmadığı hallerde, bireysel banka kartı ve kredi kartlarının elektronik ticaret işlemlerine kapalı olarak üretilmesi ve konuyla ilgili BDDK tebliği öncesinde kart üretilmiş tüm kart hamillerinden de bu talebin toplanması gerekmektedir.

Söz konusu uygulama kapsamında 1 Ocak 2018 tarihine kadar, bu talebi alınmamış olan tüm bireysel kart müşterilerinin kredi kartları ile banka kartları 01.01.2018 tarihinde internet alışveriş işlemlerine kapatılacaktır.

01 Ocak 2018 tarihi sonrasında bireysel banka ve kredi kartlarınızın hem yurtiçi hem de yurtdışı internet alışveriş işlemlerine açık kalmasını talep ediyorsanız, bankalarınızın müşteri temsilcileriyle, şubeleriyle ve internet&mobil kanalları üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Banka

Eğitim Bağışı - Bağış Sepeti
Eğitim Bağışı

Genel Bağış - Eğitim Bağışı

Kurulduğu günden bu yana yurt içinde eğitim faaliyetlerine ve öğrencilere desteklerine devam eden vakfımız, 1992 yılından bu yana Hüdâyi gönüldaşlarının kat­kıları ve işbirlikleri ile yurt dışında da eğitim faaliyetlerine destek olmaya başlamıştır.

Bu kapsamda özellikle soydaş ve akraba toplu­luklarımızın yaşadığı Balkanlar, Kafkasya, Orta Asya, Avrasya ve gönül coğrafyamız olan Afrika kı­tası olmak üzere 30’u aşkın ülke­deki eğitim faaliyetlerine destek olunmaktadır.

Hâlihazırda yurt içinde ve yurt dışında toplam 200’e yakın eğitim müessesesi ile işbir­liği yapılarak kreş, anaokulu, yetimhaneler, gençlik gelişim merkezleri, yaygın eğitim merkezleri, kültür merkezleri, akademiler, ilim meclisleri, araştırma merkezleri, öğrenci yurtları, Kur’an kursları, medreseler, İmam-Hatip ve dengi okullar, İlahiyat ve dengi fakülteler gibi farklı seviyelerdeki eğitim kurumlarımızda oku­yan öğrencilerin ve talebelerin barınma, iaşe vb. eğitim masrafları vakfımız aracılığıyla karşılanmaktadır.

serbest-bagis-1