Eğitim Bağışı - Bağış Sepeti
Eğitim Bağışı

Genel Bağış - Eğitim Bağışı

Kurulduğu günden bu yana yurt içinde eğitim faaliyetlerine ve öğrencilere desteklerine devam eden vakfımız, 1992 yılından bu yana Hüdâyi gönüldaşlarının kat­kıları ve işbirlikleri ile yurt dışında da eğitim faaliyetlerine destek olmaya başlamıştır.

Bu kapsamda özellikle soydaş ve akraba toplu­luklarımızın yaşadığı Balkanlar, Kafkasya, Orta Asya, Avrasya ve gönül coğrafyamız olan Afrika kı­tası olmak üzere 30’u aşkın ülke­deki eğitim faaliyetlerine destek olunmaktadır.

Hâlihazırda yurt içinde ve yurt dışında toplam 200’e yakın eğitim müessesesi ile işbir­liği yapılarak kreş, anaokulu, yetimhaneler, gençlik gelişim merkezleri, yaygın eğitim merkezleri, kültür merkezleri, akademiler, ilim meclisleri, araştırma merkezleri, öğrenci yurtları, Kur’an kursları, medreseler, İmam-Hatip ve dengi okullar, İlahiyat ve dengi fakülteler gibi farklı seviyelerdeki eğitim kurumlarımızda oku­yan öğrencilerin ve talebelerin barınma, iaşe vb. eğitim masrafları vakfımız aracılığıyla karşılanmaktadır.

serbest-bagis-1