Gıda Bağışı - Bağış Sepeti
Gıda Bağışı

Genel Bağış - Gıda Bağışı

Yaklaşık 6-7 kişilik bir ailenin aylık gıda ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırladığımız erzak kolileri, yurt içinde İstanbul’da yapılan tahkikat sonucu ihtiyaç sahibi oldukları tespit edilen ailelere, öğrenci evlerine, çoğunluğu Suriyeli olmak üzere insânî ve siyasi krizler nedeniyle farklı coğrafyalardan ülkemizde misafir olan muhacir kardeşlerimize vakfımıza ait araçlar ve saha uzmanlarımızla her ay düzenli olarak dağıtılmaktadır.

Üsküdar Küçük Çamlıca’daki vakıf merkezimizdeki insani yardım depomuzda paketlenerek hazırlanan gıda yardımlarımız, insani yardım tırlarımıza yüklenerek yurt içinde ayrıca Hatay, Kilis, Osmaniye, Urfa illerimizdeki kamplarda ve sınıra yakın Suriye’nin Azez, İdlip, Cerablus ve Halep civarındaki çadırlarda kalan savaş mağdurlarına ulaştırılmaktadır.

Erzak ve gıda yardımlarımız yurt dışında ise Arnavutluk, Kosova, Makedonya, Azerbaycan, Afganistan, Gürcistan, Burkina Faso, Gana, Uganda, Mali, Fildişi Sahili, Tanzanya, Kamerun, Nijer, Sudan gibi yıl içerisinde eğitim vd. faaliyetlerimizin olduğu ülkelerde yerinde satın almalar yapılarak aynı şekilde binlerce ihtiyaç sahibi aileye dağıtılmaktadır.

Hüdayi Vakfı vasıtası ile yurt içinde ve yurt dışında faaliyet gösterdiğimiz ülkelerde erzak paketi dağıtım projelerine dilediğiniz miktarı bağış yaparak fakirlerin, öğrencilerin, yıkık ve yorgun gönüllerin yüzünü güldürebilir, sizler de bu hayır kervanına ortak olabilirsiniz.

serbest-bagis-1