KREDİ KARTLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun (BDDK) 27 Ekim 2016 tarihinde iletilen talimatı gereği, kart hamillerinin açıkça talebinin bulunmadığı hallerde, bireysel banka kartı ve kredi kartlarının elektronik ticaret işlemlerine kapalı olarak üretilmesi ve konuyla ilgili BDDK tebliği öncesinde kart üretilmiş tüm kart hamillerinden de bu talebin toplanması gerekmektedir.

Söz konusu uygulama kapsamında 1 Ocak 2018 tarihine kadar, bu talebi alınmamış olan tüm bireysel kart müşterilerinin kredi kartları ile banka kartları 01.01.2018 tarihinde internet alışveriş işlemlerine kapatılacaktır.

01 Ocak 2018 tarihi sonrasında bireysel banka ve kredi kartlarınızın hem yurtiçi hem de yurtdışı internet alışveriş işlemlerine açık kalmasını talep ediyorsanız, bankalarınızın müşteri temsilcileriyle, şubeleriyle ve internet&mobil kanalları üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Banka

Gıda Bağışı - Bağış Sepeti
Gıda Bağışı

Genel Bağış - Gıda Bağışı

Yaklaşık 6-7 kişilik bir ailenin aylık gıda ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırladığımız erzak kolileri, yurt içinde İstanbul’da yapılan tahkikat sonucu ihtiyaç sahibi oldukları tespit edilen ailelere, öğrenci evlerine, çoğunluğu Suriyeli olmak üzere insânî ve siyasi krizler nedeniyle farklı coğrafyalardan ülkemizde misafir olan muhacir kardeşlerimize vakfımıza ait araçlar ve saha uzmanlarımızla her ay düzenli olarak dağıtılmaktadır.

Üsküdar Küçük Çamlıca’daki vakıf merkezimizdeki insani yardım depomuzda paketlenerek hazırlanan gıda yardımlarımız, insani yardım tırlarımıza yüklenerek yurt içinde ayrıca Hatay, Kilis, Osmaniye, Urfa illerimizdeki kamplarda ve sınıra yakın Suriye’nin Azez, İdlip, Cerablus ve Halep civarındaki çadırlarda kalan savaş mağdurlarına ulaştırılmaktadır.

Erzak paketi ve gıda yardımlarımız yurt dışında ise Afrika, Asya, Balkanlar, Kafkasya, Orta Doğu, Uzak Doğu gibi farklı coğrafyalarda Azerbaycan, Afganistan, Arnavutluk, Bangladeş (Arakan Kampları), Burkina Faso, Gana, Gürcistan, Fildişi Sahili, Filistin (Kudüs-Gazze), Filipinler, Kamerun, Mali, Nijer, Uganda, Somali, Sudan ve Tanzanya gibi eğitim ve insani yardım faaliyetleri gerçekleştirdiğimiz 40 ülkede vakfımız müesseseleri ve paydaş kuruluşlar aracılığıyla yerinde satın almalar yapılarak aynı şekilde binlerce ihtiyaç sahibi aileye dağıtılmaktadır.

Vakfımız aracılığıyla Ramazan ayı boyunca gerçekleştireceğimiz erzak paketi dağıtım projelerimize dilediğiniz miktarda bağışta bulunarak açlık, kuraklık, sel, salgın hastalık gibi doğal afetlerin ve iç savaş sonucu insani ve siyasi krizlerin yaşandığı bölgeler, çadır kamplar gibi ihtiyacın en fazla olduğu yerlerde, mazlum coğrafyalarda mağdurların, dul-yetimlerin, mültecilerin, yıkık ve yorgun gönüllerin yüzlerini güldürebilir, sizler de bu hayır kervanına ortak olabilirsiniz.

serbest-bagis-1