KREDİ KARTLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun (BDDK) 27 Ekim 2016 tarihinde iletilen talimatı gereği, kart hamillerinin açıkça talebinin bulunmadığı hallerde, bireysel banka kartı ve kredi kartlarının elektronik ticaret işlemlerine kapalı olarak üretilmesi ve konuyla ilgili BDDK tebliği öncesinde kart üretilmiş tüm kart hamillerinden de bu talebin toplanması gerekmektedir.

Söz konusu uygulama kapsamında 17 Ağustos 2017 tarihine kadar, bu talebi alınmamış olan tüm bireysel kart müşterilerinin kredi kartları ile banka kartları 17.08.2017 tarihinde internet alışveriş işlemlerine kapatılacaktır.

17 Ağustos 2017 tarihi sonrasında bireysel banka ve kredi kartlarınızın hem yurtiçi hem de yurtdışı internet alışveriş işlemlerine açık kalmasını talep ediyorsanız, bankalarınızın müşteri temsilcileriyle, şubeleriyle ve internet&mobil kanalları üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Banka

Gıda Bağışı - Bağış Sepeti
Gıda Bağışı

Genel Bağış - Gıda Bağışı

Ülke ve bölge şartı olmaksızın yurt içi ve yurt dışında vakfımız tarafından ihtiyaç sahibi oldukları, yerlerinde yapılan tahkikat sonucu tespit edilen yetimler, fakirler, öğrenciler ve mülteciler için Hüdayi Vakfı vasıtası ile gıda paketi dağıtımlarına ve ayrıca vakfımıza bağlı kurumlarda bulunan aşevlerine bağışta bulunabilirsiniz.

Hüdayi Vakfı vasıtası ile yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere toplam 30 ülkede gerçekleştirilecek erzak paketi dağıtım projelerine dilediğiniz miktarı bağış yaparak fakirlerin, öğrencilerin, yıkık ve yorgun gönüllerin yüzünü güldürebilir, sizler de bu hayır kervanına ortak olabilirsiniz.

serbest-bagis-1