ÜYE OLMADAN BAĞIŞ YAPABİLİRSİNİZ

Online bağış sayfamıza üye olarak bağış yapabildiğiniz gibi; üye olmadan da hızlı bir şekilde bağış yapabilirsiniz.

Üye olduğunuz taktirde eski bağış geçmişinizi görebilir ve vakfımızın faaliyetlerinden haberdar olabilirsiniz.

Gıda Bağışı - Bağış Sepeti
Gıda Bağışı

Ramazan - Gıda Bağışı

Ülke ve bölge şartı olmaksızın yurt içi ve yurt dışında vakfımız tarafından ihtiyaç sahibi oldukları, yerlerinde yapılan tahkikat sonucu tespit edilen yetimler, fakirler, öğrenciler ve mülteciler için Hüdayi Vakfı vasıtası ile gıda paketi dağıtımlarına ve ayrıca vakfımıza bağlı kurumlarda bulunan aşevlerine bağışta bulunabilirsiniz.

Hüdayi Vakfı vasıtası ile yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere toplam 30 ülkede gerçekleştirilecek erzak paketi dağıtım projelerine dilediğiniz miktarı bağış yaparak fakirlerin, öğrencilerin, yıkık ve yorgun gönüllerin yüzünü güldürebilir, sizler de bu hayır kervanına ortak olabilirsiniz.

serbest-bagis-1