Hüdâyi Bağışçı Hattı

Yurt dışı kurban, su kuyusu, mescit, zekât, erzak vb bağışlarınız için
0532 691 48 32 özel hattımızdan bizi direkt arayabilirsiniz.

Erzak Paketi - Gıda Bağışı - Bağış Sepeti
Erzak Paketi - Gıda Bağışı

Genel Bağış - Erzak Paketi - Gıda Bağışı

Yaklaşık 6-7 kişilik bir ailenin aylık gıda ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırladığımız erzak paketleri, yurt içinde İstanbul’da yapılan tahkikat sonucu ihtiyaç sahibi oldukları tespit edilen ailelere, öğrenci evlerine, insânî ve siyasi krizler nedeniyle başta Suriye olmak üzere farklı coğrafyalardan ülkemizde misafir olan muhacir kardeşlerimize vakfımıza ait araçlar ve saha uzmanlarımızla her ay düzenli olarak dağıtılmaktadır.

Üsküdar Küçük Çamlıca’daki vakıf merkezimizde insani yardım depomuzda hazırlanan erzak paketleri, yurt içinde ayrıca Hatay, Kilis, Osmaniye, Urfa illerimizdeki kamplarda ve sınıra yakın Suriye’nin başta İdlib olmak üzere Azez, Afrin, Cerablus, Tel Abyad, Resulayn gibi farklı şehirlerinde hayat mücadelesi veren savaş mağdurlarına ulaştırılmaktadır.

Erzak paketleri ve gıda yardımlarımız yurt dışında ise Afrika, Asya, Balkanlar, Kafkasya, Orta Doğu, Uzak Doğu gibi farklı coğrafyalarda Azerbaycan, Afganistan, Arnavutluk, Bangladeş (Arakan Kampları), Burkina Faso, Gana, Gürcistan, Fildişi Sahili, Filistin (Kudüs-Gazze), Filipinler, Kamerun, Mali, Nijer, Uganda, Somali, Sudan ve Tanzanya gibi eğitim ve insani yardım faaliyetleri gerçekleştirdiğimiz yaklaşık 40 ülkede vakfımız müesseseleri ve paydaş kuruluşlar aracılığıyla yerinde satın almalar yapılarak aynı şekilde yüz binlerce ihtiyaç sahibi aileye dağıtılmaktadır.

Vakfımız aracılığıyla Ramazan ayı boyunca gerçekleştireceğimiz erzak paketi dağıtım projelerimize dilediğiniz miktarda bağışta bulunarak açlık, kuraklık, sel, salgın hastalık gibi doğal afetlerin ve iç savaş sonucu insani ve siyasi krizlerin yaşandığı bölgeler, çadır kamplar gibi ihtiyacın en fazla olduğu yerlerde, mazlum coğrafyalarda mağdurların, dul-yetimlerin, mültecilerin, yıkık ve yorgun gönüllerin yüzlerini güldürebilir, sizler de bu hayır kervanına ortak olabilirsiniz.

serbest-bagis-1