Aşevi Bağışı - Bağış Sepeti
Aşevi Bağışı

Genel Bağış - Aşevi Bağışı

Küçük bir aşevinde bir tas çorba ikramıyla başlayan yurt içi aşevi hizmetlerimiz, Hüdâyi Hazretleri’nin türbesinin de içinde yer aldığı Üsküdar’daki Aziz Mahmud Hüdâyi Camii külliyesinde bulunan aşevimizde ve dünyanın farklı coğrafyalarından yüzlerce öğrencinin eğitim aldığı İlmi Araştırmalar Merkezi – İLAM eğitim kurumunun da içinde yer aldığı Küçük Çamlıca Çilehane merkezimizde ve yurt içinde diğer eğitim kurumlarımızda devam etmektedir.

Yurt dışı aşevi hizmetlerimiz ise faaliyet gösterdiğimiz ülkelerde bulunan Kur’an kurslarımızda, İmam-Hatip okullarımızda, yetimhanelerimizde vd. kurumlarımızda bulunan aşevlerinde her gün binlerce öğrenciye sıcak yemek çıkarılmak suretiyle devam etmektedir.

asevi-bagisi-1