Filistin Yardımı - Bağış Sepeti
Filistin Yardımı

Projeler - Filistin Yardımı

Dünyanın en büyük açık hava hapishanesi Gazze’de uzun süredir ambargo ve abluka altında, işgal altındaki topraklarına dönmek için mücadele eden Filistinli kardeşlerimiz hastane, ilaç, gıda, barınma, eğitim, elektrik, temiz içme suyu gibi ihtiyaçlarını güçlükle karşılıyor.

Kudüs ve Gazze şehirlerinde Gıda, Aşevi, Ramazan, Kurban, Yetim gibi farklı insani yardım projeleri gerçekleştiren vakfımız Filistinli kardeşlerimizi yalnız bırakmıyor.

“Filistin” başlığıyla oluşturduğumuz bağış seçeneğiyle bağışçılarımızın diledikleri miktarda gönderdiği yardımlar bölgedeki partner kuruluşlar aracılığıyla Filistinli kardeşlerimize ulaştırılıyor.

filistin-yardimi-1