Nafile Kurbanı (Türkiye) - Bağış Sepeti
Nafile Kurbanı (Türkiye)

Kurban Bağışı - Nafile Kurbanı (Türkiye)

Yurtiçi Nafile, Sadaka vb. kurbanların kesiminde Hüdâyi Hazretleri'nin türbesinin de içinde yer aldığı Üsküdar’daki merkezimizde hizmet verilmektedir.

Bağış sahiplerinin bizzat yerinde görerek veya vekâletleri alınarak kesilen kurban etlerinin bir kısmı aşevlerimizde binlerce kişiye sunulan yemeklerde, bir kısmı da İstanbul’da ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılan erzak paketleri içinde, vakfımıza bağlı kurs ve yurtlarda barınan öğrencilerin yemeklerinde kullanılmaktadır.

Yurt içi adak kurban fiyatları kurbanlıkların cinsine ve büyüklüğüne göre 700 ila 1500 TL arasında değişmektedir.

adak-kurban-bagis-1