Zekat - Bağış Sepeti
Zekat

Genel Bağış - Zekat

Yurt içinde ve yurt dışında vakfımız tarafından ihtiyaç sahibi oldukları, yerlerinde yapılan tahkikat sonucu tespit edilen dul-yetimler, fakirler, talebeler ve iç savaş mağduru mülteciler için Hüdayi Vakfı vasıtası ile zekât bağışında bulunabilirsiniz.

Vakfımız zekât bağışlarınızı diğer vakitlerde olduğu gibi Ramazan’da da kabul ediyor ve bu emanetlerinizin ayni (gıda paketi) veya nakdi yardım olarak gerçek ihtiyaç sahiplerine ve özellikle Kur’an talebelerine ulaştırılması noktasında veren el ile alan el, imkân sahibiyle ihtiyaç sahibi arasında bir hayır köprüsü vazifesi görüyor.

zekat-1