Şükür Kurbanı (Türkiye) - Bağış Sepeti
Şükür Kurbanı (Türkiye)

Kurban Bağışı - Şükür Kurbanı (Türkiye)

Adak, akika, şükür ve nafile niyetiyle vakfımıza bağışlanan kurbanlar vekalet usulüyle kesilmektedir. Kesilen kurban etlerinin bir kısmı ihtiyaç sahiplerine, dul-yetim ve engelli ailelere dağıtılmakta bir kısmı da aşevlerinde ve Kur’an kursları, medreseler, yetimhaneler ve yurtlarda okuyan talebelerin yemeklerinde kullanılarak değerlendirilmektedir.

Yurt içi adak kurban bedeli kurbanlıkların büyüklüğüne göre 1000 TL ile 2000 TL arasında değişmektedir. Yurt içi adak kurbanlar Üsküdar merkezimizde küçükbaş olarak, yurt dışı adak kurbanlar ise faaliyetler gösterdiğimiz ülkelerde büyükbaş kurbanda bir hisse olarak kesilmektedir.

Yurt İçi Adak Kurban İrtibat: 0216 341 05 97

Yurt Dışı Adak Kurban İrtibat: 0216 428 39 60

Havale veya EFT yaparken “Yurt İçi Kurban” veya “Yurt Dışı Kurban” başlığını seçtikten sonra açıklamaya telefon numaranızı  ve vekaleti veriyorum yazarak bağışınızı ulaştırabilirsiniz.

Banka hesap numaralarımız için tıklayınız...

Online bağış üzerinden kredi kartıyla ödemek için tıklayınız...

adak-kurban-bagis-1