Akika Kurbanı (Türkiye) - Bağış Sepeti
Akika Kurbanı (Türkiye)

Kurban Bağışı - Akika Kurbanı (Türkiye)

Adak, akika, şükür ve nafile niyetiyle vakfımıza bağışlanan kurbanlar vekalet usulüyle kesilmektedir. Kesilen kurban etlerinin bir kısmı ihtiyaç sahiplerine, dul-yetim ve engelli ailelere dağıtılmakta bir kısmı da aşevlerinde ve Kur’an kursları, medreseler, yetimhaneler ve yurtlarda okuyan talebelerin yemeklerinde kullanılarak değerlendirilmektedir.

Yurt içi adak kurban bedeli kurbanlıkların büyüklüğüne göre 800 TL ile 1.600 TL arasında değişmektedir. Adak kurban kesiminde haftanın yedi günü Aziz Mahmûd Hüdâyi Hazretleri’nin türbesinin de içinde yer aldığı Üsküdar’daki vakıf merkezimizde hizmet verilmekte, kurbanlar bağış sahipleri bizzat yerinde görerek veya vekâletleri alınmak suretiyle kesilmektedir.

Yurt İçi Adak Kurban İrtibat: 0216 341 05 97

Yurt Dışı Adak Kurban İrtibat: 0216 428 39 60

Havale veya EFT yaparken “Yurt İçi Kurban” veya “Yurt Dışı Kurban” başlığını seçtikten sonra açıklamaya telefon numaranızı  ve vekaleti veriyorum yazarak bağışınızı ulaştırabilirsiniz.

Banka hesap numaralarımız için tıklayınız...

Online bağış üzerinden kredi kartıyla ödemek için tıklayınız...

adak-kurban-bagis-1