ÜYE OLMADAN BAĞIŞ YAPABİLİRSİNİZ

Online bağış sayfamıza üye olarak bağış yapabildiğiniz gibi; üye olmadan da hızlı bir şekilde bağış yapabilirsiniz.

Üye olduğunuz taktirde eski bağış geçmişinizi görebilir ve vakfımızın faaliyetlerinden haberdar olabilirsiniz.

Suriye Yardımı - Bağış Sepeti
Suriye Yardımı

Projeler - Suriye Yardımı

Vakfımız başta Sultanbeyli, Sancaktepe, Ümraniye olmak üzere İstanbul’un birçok yerinde oturan yaklaşık 4600 Suriyeli aileye vakfın imkanları ve siz hayırseverlerin yardımları ölçüsünde nakdi desteğin yanında her ay gıda kolisi, deterjan, çocuk bezi, muhtelif giyim eşyaları, beyaz eşya, kanepe, halı, battaniye, soba, kömür vb. yardımların dağıtımını gerçekleştirmektedir. Vakıf araçlarımız her sabah ayrı mahallelerde düzenli olarak dağıtımlarına devam etmektedir.

Ayrıca haftanın belirli günlerinde oluşturulan gönüllü doktorlarla çocuk, bayan ve erkeklere muayene ve ilaç hizmetleri, hastanelere sevklerin yapılması ve medikal ihtiyaçların giderilmesi sağlanmaktadır.

Suriye Yardımı başlığı ile sizlerden gelen bağışlarla ayrıca İstanbul dışında yıl içerisinde vakfımızın Küçük Çamlıca’daki deposundan yüklenen muhtelif insani yardım malzemesi taşıyan tırlar düzenli aralıklarla sınır illerimizde ve Suriye içlerinde bulunan kamplara ve Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmaktadır.

Sizler de “Suriye Yardımı” başlığı ile dilediğiniz miktarda bağış yaparak Hüdayi Vakfı vasıtası ile İstanbul’da ve Türkiye’nin farklı bölgelerinde bulunan Suriyeliler’e yönelik insani ve sosyal yardım projelerine katkıda bulunabilirsiniz.

suriye-yardimi-1