KREDİ KARTLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun (BDDK) 27 Ekim 2016 tarihinde iletilen talimatı gereği, kart hamillerinin açıkça talebinin bulunmadığı hallerde, bireysel banka kartı ve kredi kartlarının elektronik ticaret işlemlerine kapalı olarak üretilmesi ve konuyla ilgili BDDK tebliği öncesinde kart üretilmiş tüm kart hamillerinden de bu talebin toplanması gerekmektedir.

Söz konusu uygulama kapsamında 1 Ocak 2018 tarihine kadar, bu talebi alınmamış olan tüm bireysel kart müşterilerinin kredi kartları ile banka kartları 01.01.2018 tarihinde internet alışveriş işlemlerine kapatılacaktır.

01 Ocak 2018 tarihi sonrasında bireysel banka ve kredi kartlarınızın hem yurtiçi hem de yurtdışı internet alışveriş işlemlerine açık kalmasını talep ediyorsanız, bankalarınızın müşteri temsilcileriyle, şubeleriyle ve internet&mobil kanalları üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Banka

Suriye Yardımı - Bağış Sepeti
Suriye Yardımı

Projeler - Suriye Yardımı

Vakfımız başta Sultanbeyli, Sancaktepe, Ümraniye olmak üzere İstanbul’un birçok yerinde oturan yaklaşık 4600 Suriyeli aileye vakfın imkanları ve siz hayırseverlerin yardımları ölçüsünde nakdi desteğin yanında her ay gıda kolisi, deterjan, çocuk bezi, muhtelif giyim eşyaları, beyaz eşya, kanepe, halı, battaniye, soba, kömür vb. yardımların dağıtımını gerçekleştirmektedir. Vakıf araçlarımız her sabah ayrı mahallelerde düzenli olarak dağıtımlarına devam etmektedir.

Ayrıca haftanın belirli günlerinde oluşturulan gönüllü doktorlarla çocuk, bayan ve erkeklere muayene ve ilaç hizmetleri, hastanelere sevklerin yapılması ve medikal ihtiyaçların giderilmesi sağlanmaktadır.

Suriye Yardımı başlığı ile sizlerden gelen bağışlarla ayrıca İstanbul dışında yıl içerisinde vakfımızın Küçük Çamlıca’daki deposundan yüklenen muhtelif insani yardım malzemesi taşıyan tırlar düzenli aralıklarla sınır illerimizde ve Suriye içlerinde bulunan kamplara ve Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmaktadır.

Sizler de “Suriye Yardımı” başlığı ile dilediğiniz miktarda bağış yaparak Hüdayi Vakfı vasıtası ile İstanbul’da ve Türkiye’nin farklı bölgelerinde bulunan Suriyeliler’e yönelik insani ve sosyal yardım projelerine katkıda bulunabilirsiniz.

suriye-yardimi-1