ÜYE OLMADAN BAĞIŞ YAPABİLİRSİNİZ

Online bağış sayfamıza üye olarak bağış yapabildiğiniz gibi; üye olmadan da hızlı bir şekilde bağış yapabilirsiniz.

Üye olduğunuz taktirde eski bağış geçmişinizi görebilir ve vakfımızın faaliyetlerinden haberdar olabilirsiniz.

Afrika Yardımı - Bağış Sepeti
Afrika Yardımı

Projeler - Afrika Yardımı

Ülke ve bölge şartı olmaksızın Hüdayi Vakfının insani ve sosyal yardım, din ve eğitim-kültür hizmetleri alanında faaliyetlerde bulunduğu bölgelerde yarı ve tam zamanlı olmak üzere gerçekleştirilen gıda yardımları, cami, mescid, kültür merkezi, yetimhane, Kur’an kursu inşaatı, yetimlerin ve Kur’an kurslarında okuyan Hafızların iaşe ve ibatesi, Kur’an vb. dini kitapların basımı ve dağıtılması gibi faaliyet gösterilen bu alanlardaki farklı projelerin finasmanı için oluşturulan ortak havuz hesabımıza sizler de dilediğiniz miktarda bağış yaparak katkıda bulunabilirsiniz.

afrika-yardimi-1