KREDİ KARTLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun (BDDK) 27 Ekim 2016 tarihinde iletilen talimatı gereği, kart hamillerinin açıkça talebinin bulunmadığı hallerde, bireysel banka kartı ve kredi kartlarının elektronik ticaret işlemlerine kapalı olarak üretilmesi ve konuyla ilgili BDDK tebliği öncesinde kart üretilmiş tüm kart hamillerinden de bu talebin toplanması gerekmektedir.

Söz konusu uygulama kapsamında 1 Ocak 2018 tarihine kadar, bu talebi alınmamış olan tüm bireysel kart müşterilerinin kredi kartları ile banka kartları 01.01.2018 tarihinde internet alışveriş işlemlerine kapatılacaktır.

01 Ocak 2018 tarihi sonrasında bireysel banka ve kredi kartlarınızın hem yurtiçi hem de yurtdışı internet alışveriş işlemlerine açık kalmasını talep ediyorsanız, bankalarınızın müşteri temsilcileriyle, şubeleriyle ve internet&mobil kanalları üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Banka

Fidye - Bağış Sepeti
Fidye

Ramazan - Fidye

Fidyelerinizi vakfımız aracılığıyla yurt içinde ve yurt dışında, yapılan tahkikat sonucu ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ailelere, dul-yetimlere ve Kur’an talebelerine ulaştırabilirsiniz.

Fidyelerinizi banka hesaplarımıza havale - EFT ile, online bağış sayfamız üzerinden banka kartlarıyla veya FİDYE yazıp 4948’e SMS atarak ulaştırabilirsiniz.

Bir kişilik fidye bedeli 2020 yılı Ramazan ayı başlangıcına kadar olan sürede vakfımız tarafından 25 TL olarak belirlenmiştir.

fidye-1