Hüdâyi Bağışçı Hattı

Yurt dışı kurban, eğitim, mescit, zekât, erzak vb bağışlarınız için
0532 691 48 32 özel hattımızdan bizi direkt arayabilirsiniz.

Fidye - Bağış Sepeti
Fidye

Ramazan - Fidye

Yurt içinde ve yurt dışında vakfımız tarafından ihtiyaç sahibi oldukları, yerlerinde yapılan tahkikat sonucu tespit edilen dul-yetimler, fakirler, talebeler ve iç savaş mağduru mülteciler için Hüdayi Vakfı vasıtası ile fidye bağışında bulunabilirsiniz.

Vakfımız fidye bağışlarınızı diğer vakitlerde olduğu gibi Ramazan’da da kabul ediyor ve bu emanetlerinizin ayni (gıda yardımı) veya nakdi yardım olarak gerçek ihtiyaç sahiplerine ve özellikle Kur’an talebelerine ulaştırılması noktasında veren el ile alan el, imkân sahibiyle ihtiyaç sahibi arasında bir hayır köprüsü vazifesi görüyor..

fidye-1