Fidye - Bağış Sepeti
Fidye

Ramazan - Fidye

Yurt içinde ve yurt dışında vakfımız tarafından ihtiyaç sahibi oldukları, yerlerinde yapılan tahkikat sonucu tespit edilen dul-yetimler, fakirler, talebeler ve iç savaş mağduru mülteciler için Hüdayi Vakfı vasıtası ile fidye bağışında bulunabilirsiniz.

Vakfımız fidye bağışlarınızı diğer vakitlerde olduğu gibi Ramazan’da da kabul ediyor ve bu emanetlerinizin ayni (gıda yardımı) veya nakdi yardım olarak gerçek ihtiyaç sahiplerine ve özellikle Kur’an talebelerine ulaştırılması noktasında veren el ile alan el, imkân sahibiyle ihtiyaç sahibi arasında bir hayır köprüsü vazifesi görüyor.

Fidyelerinizi banka hesaplarımıza havale - EFT ile, online bağış sayfamız üzerinden banka kartlarıyla veya FİDYE yazıp 4948’e SMS atarak ulaştırabilirsiniz.

Bir kişilik fidye bedeli 2020 yılı Ramazan ayı başlangıcına kadar olan sürede vakfımız tarafından 25 TL olarak belirlenmiştir.

fidye-1