Fitre - Bağış Sepeti
Fitre

Ramazan - Fitre

Yurt içinde ve yurt dışında vakfımız tarafından ihtiyaç sahibi oldukları, yerlerinde yapılan tahkikat sonucu tespit edilen dul-yetimler, fakirler, talebeler ve iç savaş mağduru mülteciler için Hüdayi Vakfı vasıtası ile fitre bağışında bulunabilirsiniz.

Vakfımız fitre bağışlarınızı diğer vakitlerde olduğu gibi Ramazan’da da kabul ediyor ve bu emanetlerinizin ayni (gıda yardımı) veya nakdi yardım olarak gerçek ihtiyaç sahiplerine ve özellikle Kur’an talebelerine ulaştırılması noktasında veren el ile alan el, imkân sahibiyle ihtiyaç sahibi arasında bir hayır köprüsü vazifesi görüyor.

Fitrelerinizi banka hesaplarımıza havale - EFT ile, online bağış sayfamız üzerinden banka kartlarıyla veya FİTRE yazıp 4948’e SMS atarak ulaştırabilirsiniz.

Bir kişilik fitre bedeli 2020 yılı Ramazan ayı başlangıcına kadar olan sürede vakfımız tarafından 25 TL olarak belirlenmiştir.

fitre-1