İftar - Bağış Sepeti
İftar

Ramazan - İftar

İftar, fidye ve fitre bağışlarınızla Ramazan ayında yurt içinde ve yurt dışında bulunan aşevlerimizde ve Kur’an kursları, medreseler, yetimhaneler gibi eğitim kurum­larımızda açılan iftar sofralarından yüz binlerce ihtiyaç sahibi ve talebe istifade etmektedir.

Ramazan ayı boyunca İstanbul’da başta Aziz Mahmud Hüdayi Hazretlerinin türbesinin de içinde yer aldığı Üsküdar’daki aşevimizde olmak üzere, Küçük Çamlıca, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla ve Gaziosmanpaşa’daki aşevlerimizde her akşam hayır sahiplerinin destekleriyle iftar sofraları kurulmaktadır.

Yurt dı­şında ise Afrika, Asya, Balkanlar, Kafkasya, Orta Doğu, Uzak Doğu gibi farklı coğrafyalarda eğitim ve insani yardım faaliyetlerinde bulunduğumuz Türkiye dahil yaklaşık 40 ülkede iftar sofraları açılmakta, hazırladığımız kumanya paketleri ihtiyaç sahip­lerine dağıtılmaktadır.

Bir kişilik İftar bedeli 25 TL olup; bağışlarınızı bankalar, online bağış veya İFTAR, FİDYE, FİTRE kelimelerinden birini yazarak 4948 SMS hattımız aracılığıyla ulaştırarak dilediğiniz kişi kadar iftar verebilirsiniz.

iftar-bagisi-1