Zekat Bilgilendirmesi

Zekât şartıyla gönderilen bağışlara ikinci bir şart kabul edilmemektedir.

Zekât hesabında toplanan meblağ sadece Kur’an’da belirtilen ihtiyaç sahipleri ve talebeler gibi sarf yerlerinde (ülkemizde ve dünyanın her yerinde) kullanılmaktadır.

Şartlı bağışlarınızı hayrat olarak kabul etmekteyiz ve belirttiğiniz yerlerde değerlendirmekteyiz.

Hüdâyi Bağışçı Hattı

Yurt dışı kurban, eğitim, mescit, zekât, erzak vb bağışlarınız için
0532 691 48 32 özel hattımızdan bizi direkt arayabilirsiniz.

Nafile Kurbanı (Yurtdışı) - Bağış Sepeti
Nafile Kurbanı (Yurtdışı)

Kurban Bağışı - Nafile Kurbanı (Yurtdışı)

Adak, akika ve nafile niyetiyle vakfımıza bağışlanan kurbanlar vekalet usulüyle kesilmektedir. Kesilen kurban etlerinin bir kısmı ihtiyaç sahiplerine, dul-yetim ve engelli ailelere dağıtılmakta bir kısmı da aşevlerinde ve Kur’an kursları, medreseler, yetimhaneler ve yurtlarda okuyan talebelerin yemeklerinde kullanılarak değerlendirilmektedir.

Yurt dışı adak kurban bedeli 1000 TL (100 Euro - 125 Dolar) olup kurbanlar, Afganistan, Arnavutluk, Azerbaycan, Burkina Faso, Fildişi Sahili, Gürcistan (Ahıska), Kamerun, Kosova, Makedonya, Mali, Nijer, Sudan, Suriye, Tanzanya, Uganda  gibi faaliyet gösterdiğimiz muhtelif ülkelerde kesilmektedir. Kesim süresi ilgili ülkelerdeki eğitim vd. faaliyetlerimizin de yoğunluğuna göre 1 ila 4 haftalık bir süre içerisinde gerçekleşmekte ve “kesim yapıldı” bilgisi bağış sahiplerine kısa mesajla bildirilmektedir.

Yurt içi adak kurban bedelleri kurbanlıkların büyüklüğüne göre 1250 TL, 1500 TL (Koç) ve 2000 TL (Koç). Yurt içi adak kurbanlar Üsküdar merkezimizde küçükbaş olarak, yurt dışı adak kurbanlar ise faaliyetler gösterdiğimiz ülkelerde büyükbaş kurbanda bir hisse olarak kesilmektedir.

Yurt İçi Adak Kurban İrtibat:  0538 970 49 90

Yurt Dışı Adak Kurban İrtibat: 0532 691 48 32

Havale veya EFT yaparken “Yurt İçi Kurban” veya “Yurt Dışı Kurban” başlığını seçtikten sonra açıklamaya telefon numaranızı  ve vekaleti veriyorum yazarak bağışınızı ulaştırabilirsiniz.

Banka hesap numaralarımız için tıklayınız...

Online bağış üzerinden kredi kartıyla ödemek için tıklayınız...

nafile-kurban-bagis-1