• Kurban
Şükür Kurbanı (Yurtdışı)
Kurbanınız kesildiğinde SMS ile bilgilendirileceksiniz.

Adak, akika, şükür, sadaka ve nafile niyetiyle vakfımıza bağışlanan kurbanlar her ay toplu hisseler (örneğin 70, 140 hisse) halinde, kurban sahiplerinin isimleri bizzat okunarak vekâlet usulüyle kesilmektedir. Kesilen kurban etlerinin bir kısmı ihtiyaç sahiplerine, savaş-terör mağduru mültecilere dağıtılmakta bir kısmı da aşevlerinde ve Kur’an kursları, medreseler, yetimhaneler ve yurtlarda okuyan talebelerin yemeklerinde kullanılarak değerlendirilmektedir.

Adak, Akika, Şükür vb. vekâlet kurbanlarınızı  Burkina Faso, Fildişi Sahili, Gana, Kamerun, Mali, Nijer, Sierra Leone, Suriye, Tanzanya ve Uganda gibi faaliyet gösterdiğimiz muhtelif ülkelerde büyükbaş kurbanda bir hisse olarak (sadece Suriye’de küçükbaş olarak) kesilmektedir. Hüdayi Vakfı vasıtası ile kestirerek ihtiyaç sahiplerini sevindirebilirsiniz.

Kesim süresi ilgili ülkelerdeki eğitim vd. faaliyetlerimizin de yoğunluğuna göre 1 ila 2 haftalık bir süre içerisinde gerçekleşmekte ve “kesim yapıldı” bilgisi bağış sahiplerine kısa mesajla bildirilmektedir. (Kurban Bayramı döneminde vacip kurban fiyatları açıklandıktan sonra bağışlanan yurtdışı şükür kurbanları kurban bayramında  kesilmektedir.)

Yurt dışı adak kurban bedeli 3750 TL’dir.  Türkiye dışından bağış yapmak isteyen hayırseverlerimiz için 130 Euro’dur. Bağış yaparken açıklamaya; bağışçının adı, telefon numarası ve “vekâleti veriyorum” yazılması yeterlidir.

Detaylı bilgi için Bağışçı Hattımız: 0532 691 48 32