Hüdâyi Bağışçı Hattı

Yurt dışı kurban, su kuyusu, mescit, zekât, erzak vb bağışlarınız için
0532 691 48 32 özel hattımızdan bizi direkt arayabilirsiniz.

Vacip Kurbanı (Yurtdışı) - Bağış Sepeti
Vacip Kurbanı (Yurtdışı)

Kurban Bağışı - Vacip Kurbanı (Yurtdışı)

Yurt Dışında Vekâletle Kurban Kesim Organizasyonu gerçekleştirerek milletimizin vakfımıza güvenerek ve teveccüh göstererek emanet ettiği kurbanları başta Afrika olmak üzere dünyanın dört bir köşesinde 40 ülkeye ihtiyaçları nispetinde taksim ediyoruz.

Bangladeş (Arakan kampları), Filistin, Suriye (İdlib kampları), Yemen, Irak, Filipinler, Afganistan, Somali gibi savaş ve terör mağduru mazlum coğrafyalara, Burkina Faso, Nijer, Mali, Sudan, vb. yoksulluğun derinden hissedildiği ülkelere, mahrumiyet bölgelerine öncelik veriyoruz.

Kesilen kurban etlerini Afet bölgeleri, Aşevleri, Çadır Kamplar, Kur’an Kursları, Medreseler, Talebe Yurtları, Yetimhaneler ve ihtiyacın en fazla olduğu yerlerde, mazlum coğrafyalarda dul-yetim, mağdur-muhtaç, mülteciler ve Kur’an talebeleri olmak üzere yüz binlerce kişiye ulaştırıyoruz.

Yurt dışı kurban organizasyonumuzu faaliyet gösterdiğimiz ülkelerde bizzat kendi müesseselerimiz aracılığıyla gerçekleştiriyoruz. Kurbanlık hayvan alımından, kesim ve dağıtımına kadar tüm aşamalarında kurban ibadeti esaslarına uygun ve güven veren bir yapılanmayla büyük bir hassasiyet, îtina ve sorumluluk duygusuyla hareket ediyoruz. Vekâletlerini aldığımız kurbanları, bağış sahiplerinin isimlerini tek tek okuyarak, bizzat ilgili ülkelerde Hüdayi’nin vakıf kültürüne sahip ve vacip kurban ibadeti hassasiyetini iyi bilen kendi Türk personelimiz nezaretinde kesiyoruz. Ayrıca, kurban kesimlerinin sorunsuz bir şekilde yerine getirildiğini teyit etmek amacıyla, 70 civarında gözlemciyi kurban kesimi yaptığımız 40 ülkeye gönderiyoruz.

Sizlerin desteğiyle dünyanın öte uçlarında gönül coğrafyamızda tanımadığımız milyonlarca kardeşimizle yakınlaşmak için yine yollara düşüyoruz. Hüdayi Vakfı vasıtasıyla dünyanın dört bir köşesindeki mazlum din kardeşlerimize yapacağımız infaklar, bizi onların duasına ve Allah’ın rızasına ulaştırsın. Kurbanlarımız da tebessümü unutmuş nice simaları sürura kavuştursun.

vacip-kurban-bagis-1 <