KREDİ KARTLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun (BDDK) 27 Ekim 2016 tarihinde iletilen talimatı gereği, kart hamillerinin açıkça talebinin bulunmadığı hallerde, bireysel banka kartı ve kredi kartlarının elektronik ticaret işlemlerine kapalı olarak üretilmesi ve konuyla ilgili BDDK tebliği öncesinde kart üretilmiş tüm kart hamillerinden de bu talebin toplanması gerekmektedir.

Söz konusu uygulama kapsamında 1 Ocak 2018 tarihine kadar, bu talebi alınmamış olan tüm bireysel kart müşterilerinin kredi kartları ile banka kartları 01.01.2018 tarihinde internet alışveriş işlemlerine kapatılacaktır.

01 Ocak 2018 tarihi sonrasında bireysel banka ve kredi kartlarınızın hem yurtiçi hem de yurtdışı internet alışveriş işlemlerine açık kalmasını talep ediyorsanız, bankalarınızın müşteri temsilcileriyle, şubeleriyle ve internet&mobil kanalları üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Banka

Vacip Kurbanı (Yurtdışı) - Bağış Sepeti
Vacip Kurbanı (Yurtdışı)

Kurban Bağışı - Vacip Kurbanı (Yurtdışı)

Yurt dışı kurban faaliyetleri ile dünya çapında hizmet veren vakfımız, hayırsever vatandaşların yurt dışında kesilmek üzere vekâlet usulüyle bağışladığı kurbanları Afrika, Asya, Balkanlar, Kafkasya, Ortadoğu, Uzakdoğu gibi farklı coğrafyalarda ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

2018 Yılı Yurtdışı Vacip Kurban bedeli 650 TL olarak belirlenmiştir.

Vacip kurbanlarınızı Afganistan, Arnavutluk, Azerbaycan, Bangladeş (Arakan), Benin, Bosna – Hersek, Bulgaristan, Burkina Faso, Endonezya, Etiyopya, Fildişi Sahili, Filipinler, Filistin, Gana, Gürcistan, Hindistan, Irak, İran (Türkmen Sahrası), Kamerun, Kazakistan, Kırgızistan, Kırım, Kosova, Makedonya, Mali, Meksika, Moğolistan, Nijer, Nijerya, Özbekistan, Pakistan, Rusya, Senegal, Sırbistan (Preşeva), Sierra Leone, Somali, Sudan, Suriye, Tanzanya, Tataristan (Kazan), Togo, Uganda, Yemen, Yunanistan (Batı Trakya), Zimbabve gibi muhtelif ülkelerde Hüdayi Vakfı vasıtası ile kestirerek ihtiyaç sahiplerini sevindirebilirsiniz.

vacip-kurban-bagis-1 <