Vacip Kurbanı (Yurtdışı) - Bağış Sepeti
Vacip Kurbanı (Yurtdışı)

Kurban Bağışı - Vacip Kurbanı (Yurtdışı)

Yurt dışı kurban faaliyetleri ile dünya çapında hizmet veren vakfımız, hayırsever vatandaşların yurt dışında kesilmek üzere vekâlet usulüyle bağışladığı kurbanları Afrika, Asya, Balkanlar, Kafkasya, Ortadoğu, Uzakdoğu gibi farklı coğrafyalarda ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

2018 Yılı Yurtdışı Vacip Kurban bedeli 650 TL olarak belirlenmiştir.

Vacip kurbanlarınızı Afganistan, Arnavutluk, Azerbaycan, Bangladeş (Arakan), Benin, Bosna – Hersek, Bulgaristan, Burkina Faso, Endonezya, Etiyopya, Fildişi Sahili, Filipinler, Filistin, Gana, Gürcistan, Hindistan, Irak, İran (Türkmen Sahrası), Kamerun, Kazakistan, Kırgızistan, Kırım, Kosova, Makedonya, Mali, Meksika, Moğolistan, Nijer, Nijerya, Özbekistan, Pakistan, Rusya, Senegal, Sırbistan (Preşeva), Sierra Leone, Somali, Sudan, Suriye, Tanzanya, Tataristan (Kazan), Togo, Uganda, Yemen, Yunanistan (Batı Trakya), Zimbabve gibi muhtelif ülkelerde Hüdayi Vakfı vasıtası ile kestirerek ihtiyaç sahiplerini sevindirebilirsiniz.

vacip-kurban-bagis-1 <