KREDİ KARTLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun (BDDK) 27 Ekim 2016 tarihinde iletilen talimatı gereği, kart hamillerinin açıkça talebinin bulunmadığı hallerde, bireysel banka kartı ve kredi kartlarının elektronik ticaret işlemlerine kapalı olarak üretilmesi ve konuyla ilgili BDDK tebliği öncesinde kart üretilmiş tüm kart hamillerinden de bu talebin toplanması gerekmektedir.

Söz konusu uygulama kapsamında 17 Ağustos 2017 tarihine kadar, bu talebi alınmamış olan tüm bireysel kart müşterilerinin kredi kartları ile banka kartları 17.08.2017 tarihinde internet alışveriş işlemlerine kapatılacaktır.

17 Ağustos 2017 tarihi sonrasında bireysel banka ve kredi kartlarınızın hem yurtiçi hem de yurtdışı internet alışveriş işlemlerine açık kalmasını talep ediyorsanız, bankalarınızın müşteri temsilcileriyle, şubeleriyle ve internet&mobil kanalları üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Banka

Su Kuyusu - Bağış Sepeti
Su Kuyusu

Projeler - Su Kuyusu

Vakfımız hayırseverlerin destekleriyle halihazırda Güney Asya ülkelerinden Afganistan ve Afrika ülkelerinden Burkina Faso, Fildişi Sahili, Gana, Kamerun, Mali, Uganda, Sudan, Tanzanya dahil 9 ülkede su kuyusu açma projeleri gerçekleştirerek bölge insanının temiz suya kavuşmasını sağlamaktadır. Bağışların yoğunluğuna göre kuyu açılacak bölgeler ve ülkelerin ekonomik durumlarına göre kuyu proje bedelleri dönem içerisinde değişebilmektedir. Su kuyusu açmak için bağış yapmak isteyen bağışçılarımızın bu durumu göz önünde bulundurmaları ve önceden vakfımızı arayarak kuyu açılan güncel bölgeler ve kuyu proje bedelleri için bilgi almaları önem arzetmektedir.

“Su Kuyusu” başlığı ile bağış yapmak isteyen kardeşlerimiz dilerlerse bir kuyu açma bedelinin tamamını ödeyerek açılacak kuyuya talep ettiği ismi verebilir, dilerlerse istedikleri miktarı ödeyerek su kuyusu açılmak üzere oluşturulan havuz hesabımıza destekte bulunabilirler.

su_kuyusu-bagis-1