ÜYE OLMADAN BAĞIŞ YAPABİLİRSİNİZ

Online bağış sayfamıza üye olarak bağış yapabildiğiniz gibi; üye olmadan da hızlı bir şekilde bağış yapabilirsiniz.

Üye olduğunuz taktirde eski bağış geçmişinizi görebilir ve vakfımızın faaliyetlerinden haberdar olabilirsiniz.

Su Kuyusu - Bağış Sepeti
Su Kuyusu

Projeler - Su Kuyusu

Vakfımız hayırseverlerin destekleriyle halihazırda Güney Asya ülkelerinden Afganistan ve Afrika ülkelerinden Burkina Faso, Fildişi Sahili, Gana, Kamerun, Mali, Uganda, Sudan, Tanzanya dahil 9 ülkede su kuyusu açma projeleri gerçekleştirerek bölge insanının temiz suya kavuşmasını sağlamaktadır. Bağışların yoğunluğuna göre kuyu açılacak bölgeler ve ülkelerin ekonomik durumlarına göre kuyu proje bedelleri dönem içerisinde değişebilmektedir. Su kuyusu açmak için bağış yapmak isteyen bağışçılarımızın bu durumu göz önünde bulundurmaları ve önceden vakfımızı arayarak kuyu açılan güncel bölgeler ve kuyu proje bedelleri için bilgi almaları önem arzetmektedir.

“Su Kuyusu” başlığı ile bağış yapmak isteyen kardeşlerimiz dilerlerse bir kuyu açma bedelinin tamamını ödeyerek açılacak kuyuya talep ettiği ismi verebilir, dilerlerse istedikleri miktarı ödeyerek su kuyusu açılmak üzere oluşturulan havuz hesabımıza destekte bulunabilirler.

su_kuyusu-bagis-1