Adak Kurbanı - Bağış Sepeti
Adak Kurbanı

Yurtdışı Kurban - Adak Kurbanı

Adak kurbanlarınızı Afganistan, Arnavutluk, Azerbaycan, Burkina Faso, Fildişi Sahili, Gürcistan (Ahıska), Kamerun, Kosova, Makedonya, Mali, Nijer, Sudan, Uganda gibi muhtelif ülkelerde Hüdayi Vakfı vasıtası ile kesitirerek ihtiyaç sahiplerini sevindirebilirsiniz. Yurt dışı için bağışlanan adak kurbanları bağış yapıldıktan sonra en geç bir ay içinde kesilmekte ve kesim yapıldı bilgisi bağış sahiplerine kısa mesajla bildirilmektedir.

adak-kurban-bagis-1