Yetim - Bağış Sepeti
Yetim

Genel Bağış - Yetim

Ülke ve bölge şartı olmaksızın yurt içi ve yurt dışında vakfımız tarafından ihtiyaç sahibi oldukları, yerlerinde yapılan tahkikat sonucu tesbit edilen yetimlere yönelik yarı ve tam zamanlı olmak üzere yetimlere nakdi yardım projeleri, kıyafet-giysi projeleri, yetimhane inşaatı vb. farklı insani ve sosyal yardım projelerinin finasmanı için oluşturulan ortak havuz hesabımıza sizler de dilediğiniz miktarda bağış yaparak katkıda bulunabilirsiniz.

serbest-bagis-1