Kış Yardımları - Bağış Sepeti
Kış Yardımları

Genel Bağış - Kış Yardımları

Soğuk kış günlerinde ülkemizdeki ihtiyaç sahibi ailelere ve kamplarda kalan savaş mağdurlarına her ay düzenli olarak dağıttığımız erzak paketine ilave olarak; soba, kömür ve battaniye desteğinde bulunuyoruz.

Vakfımız, her yıl kışın gelmesiyle birlikte ülkemizdeki dul, yetim ve yatalak aileler başta olmak üzere, ekonomik sıkıntılar nedeniyle doğalgaz kullanma imkânı olmayan dar gelirli ihtiyaç sahibi ailelerin; ayrıca kışın gelmesiyle birlikte çamur içerisindeki kamplarda ve derme-çatma metruk yapılarda hayat mücadelesi veren savaş mağdurlarının soba, kömür ve battaniye gibi ısınma ihtiyaçlarını gidermek için yardım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Ülkemizdeki ve mülteci kamplarındaki ihtiyaç sahiplerinin ısınma masraflarını karşılamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz yardım çalışmalarımıza bağışçılarımız “KIŞ YARDIMLARI” bağış kalemi aracılığıyla diledikleri miktarda destekte bulunabilmektedir.

Kış boyunca mazlum ve muhtaçlara yapılan kış yardımlarına destek için 4832’ye KIŞ yazıp kısa mesaj göndererek siz de15 TL bağışta bulunabilirsiniz.

kis-yardimi-1