Zekat Bilgilendirmesi

Zekât şartıyla gönderilen bağışlara ikinci bir şart kabul edilmemektedir.

Zekât hesabında toplanan meblağ sadece Kur’an’da belirtilen ihtiyaç sahipleri ve talebeler gibi sarf yerlerinde (ülkemizde ve dünyanın her yerinde) kullanılmaktadır.

Şartlı bağışlarınızı hayrat olarak kabul etmekteyiz ve belirttiğiniz yerlerde değerlendirmekteyiz.

Hüdâyi Bağışçı Hattı

Yurt dışı kurban, eğitim, mescit, zekât, erzak vb bağışlarınız için
0532 691 48 32 özel hattımızdan bizi direkt arayabilirsiniz.

Kış Yardımları - Bağış Sepeti
Kış Yardımları

Genel Bağış - Kış Yardımları

Soğuk kış günlerinde ülkemizdeki ihtiyaç sahibi ailelere ve kamplarda kalan savaş mağdurlarına her ay düzenli olarak dağıttığımız erzak paketine ilave olarak; soba, kömür ve battaniye desteğinde bulunuyoruz.

Vakfımız, her yıl kışın gelmesiyle birlikte ülkemizdeki dul, yetim ve yatalak aileler başta olmak üzere, ekonomik sıkıntılar nedeniyle doğalgaz kullanma imkânı olmayan dar gelirli ihtiyaç sahibi ailelerin; ayrıca kışın gelmesiyle birlikte çamur içerisindeki kamplarda ve derme-çatma metruk yapılarda hayat mücadelesi veren savaş mağdurlarının soba, kömür ve battaniye gibi ısınma ihtiyaçlarını gidermek için yardım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Ülkemizdeki ve mülteci kamplarındaki ihtiyaç sahiplerinin ısınma masraflarını karşılamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz yardım çalışmalarımıza bağışçılarımız “KIŞ YARDIMLARI” bağış kalemi aracılığıyla diledikleri miktarda destekte bulunabilmektedir.

Kış boyunca yapacağımız yardım çalışmalarına katkıda bulunmak için;

KIŞ yazıp 4832'ye kısa mesaj göndererek 15TL,

4948’e kısa mesaj göndererek 35TL bağışta bulunabilirsiniz.

kis-yardimi-1