Kuraklık (Doğu Afrika) - Bağış Sepeti
Kuraklık (Doğu Afrika)

Projeler - Kuraklık (Doğu Afrika)

Son birkaç yıldır kuraklık nedeniyle milyonlarca insanın yaşam savaşı verdiği Somali başta olmak Doğu Afrika ülkeleri yardımlarınızı bekliyor.

Kuraklığa bağlı gıda yetersizliği nedeniyle hemen her gün onlarca çocuğun hayata gözlerini yumduğu Doğu Afrika ülkelerine yapacağınız yardımlar ile ihtiyaç sahipleri, yetimler, fakirler ve öğrencilerin yüzünü güldürebilirsiniz.

Hüdayi Vakfı vasıtası ile siz de dilediğiniz miktarda bağışta bulunarak Afrika’daki mazlum kardeşlerimize yardımda bulunabilirsiniz.

kuraklik-1