Söz konusu uygulama kapsamında 17 Ağustos 2017 tarihine kadar, bu talebi alınmamış olan tüm bireysel kart müşterilerinin kredi kartları ile banka kartları 17.08.2017 tarihinde internet alışveriş işlemlerine kapatılacaktır.

17 Ağustos 2017 tarihi sonrasında bireysel banka ve kredi kartlarınızın hem yurtiçi hem de yurtdışı internet alışveriş işlemlerine açık kalmasını talep ediyorsanız, bankalarınızın müşteri temsilcileriyle, şubeleriyle ve internet&mobil kanalları üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

ÜYE OLMADAN BAĞIŞ YAPABİLİRSİNİZ

Online bağış sayfamıza üye olarak bağış yapabildiğiniz gibi; üye olmadan da hızlı bir şekilde bağış yapabilirsiniz.

Üye olduğunuz taktirde eski bağış geçmişinizi görebilir ve vakfımızın faaliyetlerinden haberdar olabilirsiniz.

Sağlık Bağışı - Bağış Sepeti
Sağlık Bağışı

Genel Bağış - Sağlık Bağışı

Vakfımız hayırseverlerden gelen bağışlar ve kendi imkanları ölçüsünce İstanbul’da erzak yardımında bulunduğu ailelere hastane ve ilaç masrafları noktasında dönem dönem yardımcı olmaktadır.

Yapılan sağlık bağışlarıyla İstanbul’da bulunan mültecilere de sağlık hizmeti vermek amacıyla Sultanbeyli Belediyesi ile Mülteciler ve Sığınmacılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açmış olduğu sağlık merkezine muayene, ilaç vb. masraflar için destekte bulunulmaktadır.

saglik_bagisi-1