Sağlık Bağışı - Bağış Sepeti
Sağlık Bağışı

Genel Bağış - Sağlık Bağışı

Vakfımız hayırseverlerden gelen bağışlar ve kendi imkanları ölçüsünce İstanbul’da erzak yardımında bulunduğu ailelere hastane ve ilaç masrafları noktasında dönem dönem yardımcı olmaktadır.

Yapılan sağlık bağışlarıyla İstanbul’da bulunan mültecilere de sağlık hizmeti vermek amacıyla Sultanbeyli Belediyesi ile Mülteciler ve Sığınmacılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açmış olduğu sağlık merkezine muayene, ilaç vb. masraflar için destekte bulunulmaktadır.

saglik_bagisi-1