Nafile Kurbanı - Bağış Sepeti
Nafile Kurbanı

Yurtdışı Kurban - Nafile Kurbanı

Nafile kurbanlarınızı Afganistan, Arnavutluk, Azerbaycan, Burkina Faso, Fildişi Sahili, Gürcistan (Ahıska), Kamerun, Kosova, Makedonya, Mali, Nijer, Sudan, Uganda gibi muhtelif ülkelerde Hüdayi Vakfı vasıtası ile kesitirerek ihtiyaç sahiplerini sevindirebilirsiniz. Yurt dışı için bağışlanan nafile kurbanları bağış yapıldıktan sonra en geç bir ay içinde kesilmekte ve kesim yapıldı bilgisi bağış sahiplerine kısa mesajla bildirilmektedir.

nafile-kurban-bagis-1