Şükür Kurbanı - Bağış Sepeti
Şükür Kurbanı

Yurtdışı Kurban - Şükür Kurbanı

Şükür kurbanlarınızı Afganistan, Arnavutluk, Azerbaycan, Burkina Faso, Fildişi Sahili, Gürcistan (Ahıska), Kamerun, Kosova, Makedonya, Mali, Nijer, Sudan, Uganda gibi muhtelif ülkelerde Hüdayi Vakfı vasıtası ile kesitirerek ihtiyaç sahiplerini sevindirebilirsiniz. Yurt dışı için bağışlanan şükür kurbanları bağış yapıldıktan sonra en geç bir ay içinde kesilmekte ve kesim yapıldı bilgisi bağış sahiplerine kısa mesajla bildirilmektedir.

sukur-kurban-bagis-1