Akika Kurbanı (Yurtdışı) - Bağış Sepeti
Akika Kurbanı (Yurtdışı)

Kurban Bağışı - Akika Kurbanı (Yurtdışı)

Vakfımıza bağışlanan yurt dışı adak, akika ve nafile kurbanlar Afganistan, Arnavutluk, Azerbaycan, Burkina Faso, Fildişi Sahili, Gürcistan (Ahıska), Kamerun, Kosova, Makedonya, Mali, Nijer, Sudan, Tanzanya, Uganda  gibi faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki kurumlarımız aracılığıyla kesilerek ihtiyaç sahiplerine, dul-yetimlere, Kur’an kursu, medrese ve yetimhanelerde okuyan talebelere dağıtılmaktadır.

Adak kurbanlar bağış yapıldıktan sonra ilgili ülkelerdeki diğer faaliyetlerimizin yoğunluğuna göre 1 ila 3 hafta arasında kesilmekte ve kesim yapıldı bilgisi bağış sahiplerine kısa mesajla bildirilmektedir.

akika-kurban-bagis-1